Eventim Ticketcheck!

fanSALE is het enige platform met EVENTIM Ticketcheck voor gegarandeerd echte tickets. Meer informatie over EVENTIM Ticketcheck vind je hier.

Welke tickets kunnen worden gecontroleerd?

Alle tickets en passe-partouts die oorspronkelijk zijn verkocht via het Eventim platform of een partnershop kunnen worden gecontroleerd met de Eventim Ticketcheck. Het maakt niet uit of de tickets online zijn gekocht (bijvoorbeeld op Eventim.nl), per telefoon of bij een kassa.

Hoe wordt het gecontroleerd?

Bij het aanmaken van een advertentie vult de verkoper de unieke 24-cijferige barcode in. Hierna voert het systeem verschillende controles uit. Bijvoorbeeld of het opgegeven ticket (nog) geldig is of dat deze elders op fanSALE al wordt aangeboden. Bovendien worden de belangrijkste gegevens, zoals de naam en datum van het evenement, de naam van de locatie en de stoeldetails, automatisch opgehaald. Hierdoor is het niet mogelijk om gegevens te manipuleren of fouten te maken bij het invoeren. De weergegeven informatie behoort altijd toe aan het ticket waarvan de barcode is ingevoerd.

Wat gebeurt er na aankoop?

Na de aankoop worden er nieuwe tickets aan de koper verstrekt en worden de originele tickets ongeldig gemaakt.

Wat garandeert fanSALE?

Met Eventim Ticketcheck, de beheerdersservice en verzending, is fanSALE een van de veiligste marktplaatsen van Nederland. Als je een evenement gaat bijwonen met een ticket met Eventim Ticketcheck, en je krijgt geen toegang tot het evenement i.v.m. verdenking van fraude, dan garandeert fanSALE terugbetaling van de volledige aankoopprijs, inclusief servicekosten en verzendkosten. Uiteraard controleren wij eerst of alle processen en procedures juist zijn gevolgd en er geen sprake is van fraude. *

* Gedetailleerde informatie over garantie en de te ondernemen stappen bij problemen vind je in de Algemene Gebruikersvoorwaarden.


Dat is snel!

Snelle verkopen en aankopen zijn mogelijk tot kort voor aanvang van het evenement.

De geïntegreerde verzendservice van fanSALE beperkt de verzendkosten tot een minimum: je kunt kiezen voor e-tickets of Fantickets (indien beschikbaar).

  • fanSALE verzorgt de verzending voor je. Je hoeft hier zelf niets voor te doen.
  • Transparant verzendproces.
  • Snelle, spontane aankopen en verkopen zijn mogelijk tot kort voor aanvang van het evenement.

Dat is veilig!

fanSALE heeft gereageerd op de typische risico's van misbruik bij de verkoop van tickets op online platforms en heeft talloze controlepunten geïntegreerd die fraude met vervalste tickets voorkomen.

De vermelde tickets worden herkend met behulp van de unieke barcode van elk Eventim ticket en worden daarmee geverifieerd.

  • Garandeert je als koper de ontvangst van jouw tickets.
  • Transparant verzendproces.
  • Garandeert de echtheid van de aangeboden Eventim tickets.

Dat is eerlijk!

fanSALE is de enige marktplaats met het exclusieve Fair Deal-symbool, dat garandeert dat de ticketprijs op fanSALE overeenkomt met de oorspronkelijke Eventim prijs. Het Fair Deal-symbool maakt het aankoopproces transparanter voor iedereen.

Welke advertenties hebben het Fair Deal symbool?

Het Fair Deal symbool is van toepassing op alle advertenties die worden aangeboden via fanSALE voor de oorspronkelijke ticketprijs of een prijs die lager is.

Welke tickets kunnen worden gecontroleerd?

De Fair Deal service is mogelijk voor alle tickets en passe-partouts die oorspronkelijk werden gekocht via het Eventim systeem of een partnershop. Het maakt niet uit of de tickets op internet zijn gekocht (bijv. op Eventim.nl) of telefonisch. Er zijn een aantal uitzonderingen die niet aangeboden kunnen worden. Gedetailleerde informatie hierover is verkrijgbaar door contact met ons op te nemen.

Cookie Instellingen