Veiligheid als topprioriteit

fanSALE is het eigen doorverkoopplatform van Eventim. Het platform biedt je een betrouwbare plek voor de geverifieerde doorverkoop en aankoop van eerder aangeschafte tickets voor evenementen, musicals, etc. Bij aankoop van een aangeboden ticket wordt de oude barcode ongeldig gemaakt en ontvangt de nieuwe koper een nieuw, geldig toegangsbewijs. fanSALE is veilig, gemakkelijk en snel.

Veilig

fanSALE is Eventim's reactie op de typische risico's van misbruik bij de doorverkoop van tickets op online platforms. Er zijn talloze controlepunten geïntegreerd die fraude met vervalste tickets voorkomen. Tickets worden herkend aan de hand van het unieke barcodenummer van elk Eventim ticket, en worden zo geverifieerd als echte tickets.

Ook het verzendproces is veilig en transparant.

  • Gegarandeerde echte tickets met behulp van de exclusieve Eventim Ticketcheck.
  • Transparant verzendproces.
  • Alleen wanneer de koper de tickets heeft ontvangen en er een fraudecheck heeft plaatsgevonden, wordt de aankoopprijs aan de verkoper uitbetaald.

Gemakkelijk

fanSALE is speciaal ontworpen voor makkelijke en snelle doorverkoop van tickets. Kaarten plaatsen, vinden of verzenden gebeurt in een handomdraai. De geïntegreerde fraude check en verzendservice van fanSALE garanderen een maximale veiligheid. Op basis van jarenlange expertise op het gebied van ticketverkoop, biedt het Customer Service Center professionele assistentie.

  • Automatische verwerking van alle ticket- en eventgegevens bij het invoeren van de barcode
  • Volledig geautomatiseerde afhandeling van de betalingsprocessen
  • Ticketverzendservice rechtstreeks vanuit fanSALE

Snel

Snelle verkopen en aankopen kort voor aanvang van het evenement zijn mogelijk via de keuze e-tickets. Het verzenden van de e-tickets kan direct plaatsvinden na de verkoop.

  • Snelle, spontane aankopen en verkopen zijn mogelijk tot kort voor aanvang van het evenement.
  • e-tickets kunnen direct na aankoop worden verstuurd.

 powered by Eventim

Bij kaartverkoop van fans voor fans profiteren zowel verkopers als kopers nu via fanSALE van de expertise en de hoogste beveiligingsstandaarden van de Europese marktleider in kaartverkoop.

fanSALE is een project van CTS Eventim AG & Co. KGaA. Met ongeveer 140 miljoen tickets die via de systemen van de CTS Eventim Group worden verkocht voor meer dan 200.000 evenementen per jaar, is CTS Eventim de Europese marktleider op het gebied van ticketing en ook een van de toonaangevende promotors van live entertainment.

Cookie Instellingen